Aanbod

Bij Home Garden Relax Time streven we ernaar om zowel professionals in de horeca als particuliere klanten te bedienen. Onze producten worden met trots met de hand vervaardigd en aangepast aan jouw specifieke behoeften en smaak. Ontdek ons aanbod en laat je inspireren om jouw buitenruimte te transformeren tot een oase van comfort, smaak en stijl.

Voor de Horeca

Onze professionele producten zijn speciaal ontworpen om de culinaire ervaring te versterken en indruk te maken op jouw gasten:

Grills en Smoke/Rookkasten:

Voor de horeca en gepassioneerde grillmeesters bieden we hoogwaardige grills en smoke/rookkasten die elke maaltijd naar een hoger niveau tillen.

Op maat gemaakte Horeca-oplossingen:

Werk samen met ons om op maat gemaakte buitenkeukens en gastronomische installaties te ontwerpen die voldoen aan de eisen van jouw restaurant, foodtruck of evenement.

Voor Particuliere Klanten:

Ontdek ons aanbod van hoogwaardige producten om jouw buitenruimte te transformeren tot een persoonlijk paradijs:

Tuinoverkappingen:

Geniet van beschutting en comfort terwijl je van de buitenlucht blijft genieten. Onze op maat gemaakte tuinoverkappingen bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Pizzaovens en Houtkachels:

Creëer een warme en gezellige sfeer met onze pizzaovens en houtkachels. Perfect voor avonden vol smaak en gezelligheid met familie en vrienden.

Buitenkeukens en Barbecues:

Creëer een warme en gezellige sfeer met onze pizzaovens en houtkachels. Perfect voor avonden vol smaak en gezelligheid met familie en vrienden.

Por favor, activa JavaScript en tu navegador para completar este formulario.

Contact

+316 38 92 21 67

info@homegardenrelaxtime.com

PAGINA’S

BELEID

Scroll to Top