Een Geschiedenis van Vakmanschap

Bij Home Garden RelaxTime hebben we een rijke geschiedenis in de wereld van staalbouw die teruggaat tot de jaren ’70. Onze toewijding aan vakmanschap en innovatie heeft ons altijd onderscheiden.

In 2013 besloten we onze passie voor ambachtelijke staalbouw toe te passen op buitenruimtes, en zo begonnen we met het creëren van op maat gemaakte tuin overkappingen, buitenkeukens en barbecues. Onze ontwerpen combineerden functionaliteit met esthetiek, en al snel veranderden we de manier waarop mensen van hun buitenruimtes genoten. In 2019 zetten we opnieuw een belangrijke stap in onze reis. We begonnen, in samenwerking met Blueprints/Cees Berkelaar, met het ontwerpen en bouwen van grills, smoke/rookkasten, pizzaovens en houtkachels, speciaal ontworpen voor de horeca. Onze producten vonden hun weg naar restaurants, evenementen en foodtrucks, en we werden dé vertrouwde naam voor professionals die streven naar perfectie in hun culinaire kunsten. In januari 2024 vindt er een volledige fusie plaats tussen Home Garden Relax Time en Blueprints.

Bij Home Garden Relax Time zijn we er trots op dat we onze ervaring en passie voor staalbouw hebben gecombineerd met de behoeften van mensen om buitenruimtes en culinaire dromen te verwezenlijken. Onze reis gaat voort, en we blijven streven naar excellentie in alles wat we doen.

Por favor, activa JavaScript en tu navegador para completar este formulario.

Contact

+316 38 92 21 67

info@homegardenrelaxtime.com

Scroll to Top